Vi er RB Eriksen A/S

Hos RB Eriksen A/S deler vi en stærk passion for eksklusive biler. Drivkraften for os er køreglæde. Vi elsker biler. Og derfor er vi også med på dine bildrømme – vi har dem selv. Vi er klar til at hjælpe dig godt kørende ud på vejene.

Vision

” At gøre tomme ord til virkelighed ’’

Ved at gøre leasing af biler trygt og gennemskueligt, vil vi realisere målsætning om at blive Danmarks største og mest seriøse formidler af leasingaftaler.

Mission

” At forstå et behov, rådgive kunden korrekt og realisere 

Ved at levere et sikkert og gennemskueligt produkt, skaber vi en høj værdi, igennem tillid og tilbagevendende kunder.

Værdier

RB Eriksen A/S er skabt udfra tanken om at leasing af biler skal være trygt og gennemskueligt.

Vores rådgivning skal altid være ærlig, tryg og pålidelig, og vores leasingaftaler skal være sunde og fornuftige.

Udfra markedspriser og statistikker, vurdere og beregner vi hver enkelt aftale, for at sikre os at vores afskrivninger og aftaler, altid bliver realistiske og markedskonforme.

Vores grundige forarbejde, sikre os at vi i længden altid vil være det sikreste valg ift. konkurrence dygtige priser og sikkerhed i perioden.

Vi har markedets bedste kontraktvilkår, som sikre kunden bedst muligt ift. afbrydelse/opsigelse, tilbagebetaling af forudbetalt afskrivning og totalskader i forsikringshenseende.

Vi rådgiver altid vores kunder korrekt, og sikre os at vi i samarbejde sørger for at træffe det rette valg.

Vi leverer et sikkert og gennemskueligt produkt, som skaber tillid og tilbagevendende kunder.

Kort sagt er RB Eriksen A/S flexleasingsmarkedet svar på tryghed.

Dine bildrømme er vores arbejdsglæde. 

Verdens bedste team,
hvis vi selv skulle sige det

RB Eriksen er skabt ud fra tanken om, at leasing af biler skal være trygt og gennemskueligt uden at gå på kompromis med drømmene.

Vi støtter Klimaprofilen.dk

Klimaet er en vigtig mærkesag. Hos RB Eriksen A/S støtter vi op omkring klimaet. Du kan læse mere om vores klimaforetag på vores klimaprofil.

Mød vores samarbejdspartnere

Man kommer langt med gode samarbejdspartnere og relationer. Hos RB Eriksen A/S har vi udvalgt vores samarbejdspartner meget nøje.

Fleasing.dk

Vi har valgt at indgå i tæt samarbejde med Fleasing.dk, der har mere end 12 års erfaring inden for finansiering. Vi har bilhus og finansiering under samme tag. På den måde kan vi skabe leasingaftaler for alle typer kunder på alle typer kvalitetsbiler uden fordyrende mellemled.

Premium Bilpleje

Vi har nøje udvalgt Premium Bilpleje som fast samarbejdspartner på klargøring af biler. Vi oplever gang på gang, at de aldrig går på kompromis med kvaliteten eller detaljen i arbejdet. Får du selv brug for en klargøring, kan vi stærkt anbefale Premium Bilpleje.

Applus

Vi anvender Applus til syning af biler. Applus har branchens eneste 5-stjernede synshal. Det tør vi godt stå inde for – og vi ved, at bilen er 100% i orden, når den er nysynet hos Applus.

Merclink

Merclink er et kompetent og dedikeret Mercedes-Benz specialværksted. De håndterer bl.a. udstyr, tilbehør mv., samt udbedring af eventuelle tekniske problemer.