Hvordan Renser Jeg Guldsmykker?

14. June 2022 • How-to guides
Billede: Perlenodense

Står du overfor at dine guldsmykker er blevet beskidte, de er ligesom blevet mørke i kanterne og skinner ikke på samme måde som de gjorde engang?

Ja, så er du kommet til det helt rigtige sted, da jeg ikke har lavet andet gennem nærmest de sidste to årtier.

Hos os anbefaler vi, at du prøver at rense dine smykker med en pudseklud og hjælper det ikke, eller bliver de ikke pæne nok efter din smag. 

Så kan du forsøge at dyppe dem i smykkerens eller i sølvrens, da det også kommer ind i de små kroge, der som oftest er på et smykke. Her er det vigtigt at du får skyllet dine smykker godt efterfølgende, da det er ret giftigt og ikke mindst giver det pletter på tøjet, hvis du er så uheldig, at få det på der.

Har du forsøgt dig med en pudseklud og rensevæske og du er stadig ikke tilfreds med resultatet, så er der ikke andet for, end at tage dine smykker med ned til din lokale guldsmed, hvor de helt sikkert kan hjælpe dig.

Når du får renset og poleret dine smykker hos en guldsmed, kommer de stort set altid til at se ud som nye efterfølgende, medmindre du har været virkelig hård ved dem.

Guldsmeden tjekker ofte for løse sten for bagefter at polere dem på et hjul, som også fjerner alle de små ridser, der er kommet i dine smykker ved daglig brug. Herefter kommer de en ultralydsrenser, som ryster alt skidt, fedt og snavs ud af selv de mindste huller.

Dette tekstindhold var skrevet med støtte fra Perlen Odense. Perlen Odense er kendt for at sælge f.eks: Marguerit armbånd. Derfor er dette tekstindhold ikke upartisk.

Hvordan rengøres ovn?

14. June 2022 • How-to guides
Billede: 1195798 / Pixabay
Læs Resten

Hvordan renser man en emhætte?

21. June 2021 • How-to guides
Billede: Pixabay
Læs Resten