Hvordan Rengøres Ovn?

14. June 2022 • How-to guides
Billede: 1195798 / Pixabay

Står du den situation, at din ovn virkelig trænger til en kærlig hånd efter, at den har varmet din mad gennem en lang periode?

Så skal du bare læse med her, da det ikke er længe siden, at en jeg så en temmelig ofte, som forandrede min ovn fra en meget beskidt og anelse klam ovn til en nærmest ny ovn. 

Dette var virkelig lækkert, da jeg ofte blev ramt af dårlig samvittighed, når jeg skubbede noget ind i ovnen. Desværre er dagene bare ikke længere end hvad de er, og her handler det også om at prioriterer sin tid på bedste vis.

Hans fremgangsmåde for at få ovnen hel ren var følgende:

Han tog alle pladerne ud af ovnen og de stænger der sidder på siden af ovnen. Herefter kom han dem i en stor hvid affaldspose med brun sæbe og en anelse salmiakspiritus, som han lod stå natten over, så alt skidtet kunne gå i opløsning og det herefter er let at vaske af.

Selve ovnen smurte han ind i det samme og lod det stå natten over. 

Dagen efter vaskede han det hele af, det var lidt noget gris og det lugtede ikke specielt godt, men ovnen blev så mega fin og næsten som ny og det var det hele værd.

Såååå min anbefaling til dig, som ikke selv synes, at du har tid til at gøre din ovn ren, der er en mulighed for at finde en, der kan hjælpe dig med det ;)

Du læser denne artikel, som er udarbejdet, fremstillet og skrevet, for at tilgodese Perlen Odense. Perlen Odense forhandler blandt andet ankelkæde. Derfor er dette indhold lavet for at tilgodese Perlen Odense

Hvordan renser jeg guldsmykker?

14. June 2022 • How-to guides
Billede: Perlenodense
Læs Resten

Hvordan renser man en emhætte?

21. June 2021 • How-to guides
Billede: Pixabay
Læs Resten