Hvordan Renser Man Sølvtøj?

05. May 2021 • How-to guides
Billede: Pixabay / cocoparisienne

Er dit sølvtøj løbet vildt meget an og nærmest blevet helt sort i farven?

Så er der kun en vej at gå eller tre, så må du vælge, hvilken en der passer bedst til dig og din pengepung.

 • Sølvrens til bestik

  Der findes sådan nogle store aflange bøtter med sølvrens til bestik. Det er rimeligt simpelt at benytte sig af, da du blot skal komme bestikket ned i bøtten, skvulpe lidt med sølv rensen og så burde dit bestik være nogenlunde pænt igen. Pas på du ikke får det på tøjet, da det giver affarver tøjet og nogle gange laver et lille hul.

  • Pudseklud til bestik

  Er bestikket stadig en anelse anløbet efter at have været en tur i sølvrens, så kan du med fordel pudse det med en pudseklud for at tage det sidste. En pudseklud efterlader også ligesom en lille tynd hinde, som gør at det ikke helt så hurtigt løber an igen.

  • Polering af bestik

  Det er selvfølgelig også en mulighed at indlevere dit bestik til din guldsmed, som kan polere det næsten helt i bund, så det står som nyt. Det er selvfølgelig en anelse dyrere end ovenstående, men det bliver også virkelig flot.

  Jeg håber ovenstående har været behjælpelig, så du igen kan invitere gæster til et smukt dækket bord.

   OBS: som markatet øverst viser, så er den ovenstående tekst, udarbejdet med økonomisk finansering fra Perlen Odense. Her kan du eksempelvis købe Sif Jakobs, og meget meget andet. Tak for hjælpen! - uden jer ville det ikke kunne lade sig gøre.

   Hvordan renser jeg guldsmykker?

   14. June 2022 • How-to guides
   Billede: Perlenodense
   Læs Resten

   Hvordan rengøres ovn?

   14. June 2022 • How-to guides
   Billede: 1195798 / Pixabay
   Læs Resten