Hvordan Renser Jeg Bageplader? - Gode Tips!

19. February 2021 • How-to guides
Billede: Pixabay

Det kan for mange være en sur tjans at rengøre bageplader, men vi ved også at det jo skal gøres. 

For at det er lidt mere overskueligt at gå i krig med de beskidte bageplader, får du her et par tips til hvordan du får dem rene. 

hvordan renser jeg bageplader? - Hvis det ikke går af med en klud eller svamp og varmt vand, så skal der stærkere sager til, her kan brun sæbe måske være en hjælpende hånd. 

Smør dine bradepander ind i brunsæbe og læg dem i en plastik pose, gerne natten over, så det virkelig får lov til at virke. Husk dog at have plastik handsker på når du arbejder med brun sæbe. 

Når de har ligget i det brune sæbe i noget tid, skal du finde skuresvampen frem og skure sæben og snavset af med vand. 

Det brune sæbe skulle gerne tage mange af de stride pletter, men der kan være pletter der er næsten umulige at fjerne, især hvis det er brændt fedt og olie. 

Man kan også få skurecreme men man skal passe på at det ikke er for hårdt for emaljen på bagepladen, prøv derfor med et lille hjørne først, gerne på undersiden, så du ikke ødelægger din bradepande. 

Vi takker avXperten for deres støtte til dette du lige læste. Find et stort udvalg af produkter hos avXperten webshop, eksempelvis TV Kabel eller utallige andre gode varer. Tak for hjælpen! - uden jer ville det ikke kunne lade sig gøre.

Hvordan renser jeg guldsmykker?

14. June 2022 • How-to guides
Billede: Perlenodense
Læs Resten

Hvordan rengøres ovn?

14. June 2022 • How-to guides
Billede: 1195798 / Pixabay
Læs Resten