Hvordan Renser Jeg Mit Afløb? - Gode Råd!

18. February 2021 • How-to guides
Billede: Pixabay

Hvis man ejer en lidt ældre eller letter brugt vask så har man nok før eller siden oplevet at vandet har svært ved at løbe ud i afløbet. 

Det er irriterende når dette sker for så ved man godt at man skal i gang med rengørings arbejdet eller have fat i en vvs'er, men her giver vi dig et par gode råd du kan prøve før du kontakter vvs'eren. 

hvordan renser jeg mit afløb? - Til en start er det en god ide at fjerne alt hår, fedt eller madrester der sidder i starten af dit afløb, hvor du kan hjælpe på at løsne fedt ved at hælde kogende vand i afløbet først. 

Herefter kan prøve med en flaskerenser at rense så langt i dit afløb som muligt, men hvis du stadig oplever problemer efter dette kan du prøve med en svupper om du kan få proppen fri. 

Der findes også afløbs rens som man kan købe i supermarkeder men mange vvs'ere vil nok fraråde dig at bruge denne løsning.

Du kan også prøve med natron og eddike, hvor du kommer en deciliter natron i dit afløb og hælder eddike ned oven i, det vil skabe en reaktion der kan hjælpe til at opløse fedt. 

Lad det virke lidt og held så herefter kogende vand i afløbet for at rense efter.  

Hvordan renser jeg guldsmykker?

14. June 2022 • How-to guides
Billede: Perlenodense
Læs Resten

Hvordan rengøres ovn?

14. June 2022 • How-to guides
Billede: 1195798 / Pixabay
Læs Resten