Hvordan Rengører Man En Ovn?

08. April 2021 • How-to guides
Billede: Pixabay / stux

Vi kender vel alle sammen det at have en ovn, som virkelig trænger til en ordentlig overhaling, så den kommer til at skinne som nærmest ny igen.

  • Brun sæbe

Brun sæbe kan bruges til mange ting og også til at rengøre en ovn. Hvis din ovn ikke er så beskidt igen, så kan du smøre den ind i brun sæbe og tænde ovnen på 50 - 100 grader, lade den stå i nogle timer og herefter tørre den af. Dette burde gøre at ovnen igen bliver ren og pæn.

Er der stadig ovnrester tilbage efter denne manøvre, så kan du vælge at tage den lidt mere omstændelige måde i brug. Her skal du igen smøre ovnen ind i brun sæbe og herefter dække det til med husholdningsfilm natten over. Dette burde bevirke, at den sidste rest bliver vasket af, så du kan invitere gæster på et kig ind i din ovn med den bedste samvittighed.

  • Pyrolyse

Har din ovn pyrolyse kan du bruge pyrolyseprogrammet og den vil klare det meste af opgaven. Her skal du huske at tage alt indmad ud af ovnen inden du starter programmet. Pyrolyse varmer ovnen op til 400 grader, derfor er det en god ide at være hjemme mens programmet kører.

Her har du fået nogle gode råd til at rengøre din ovn, jeg håber de hjælper dig på vejen, så du igen får en skinnende ren ovn, så du kan lave masser af lækkert mad til dig selv, din familie og dine gæster.

Dette indlæg er bragt og udgivet i samarbejde med Perlen Odense. Perlen Odense forhandler blandt andet Susanne Friis Bjørner. Tak til Perlen Odense det betyder meget for os.

Hvordan renser jeg guldsmykker?

14. June 2022 • How-to guides
Billede: Perlenodense
Læs Resten

Hvordan rengøres ovn?

14. June 2022 • How-to guides
Billede: 1195798 / Pixabay
Læs Resten