Hvordan Renser Jeg Min Vaskemaskine? - Gode Råd!

24. February 2021 • How-to guides
Billede: Pixabay

Er det blevet tid til at give vaskemaskinen en ordentligt gang rengøring, fordi den måske lugter eller er blevet godt snavset. 

Her få du et par gode tips til hvordan du klarer rengøringen af maskinen. 

Hvordan renser jeg min vaskemaskine? - For det meste kan man nøjes med at rense maskinen med en kogevask, du kan bare lade den køre uden at du har noget i tromlen og kommer lidt vaskemiddel i din skuffe.

Hvis du starter med din sæbeskuffe, så kan du fjerne den og tit vil du opleve at der sidder sort snavs i vaskemaskinen bag sæbeskuffen eller i sæbeskuffen selv derfor er det en god ide at få det renset væk, hvilket man kan gøre med en svamp eller gammel tandbørste man ikke bruger og få skrubbet den ren og skyl efter med lidt vand. 

Selve skuffen kan du sætte i en spand med vand og opløst citronsyre og eventuelt lade den stå deri natten over og derefter rense den med en svamp eller børste.  

Du kan købe produkter der er specifikt lavet til vaskemaskiner, men i nogle tilfælde er dette ikke nødvendigt og der kan findes husholdnings midler som kan klare jobbet, men er du i tvivl om hvad du skal bruge, så er det bedst at du vælger et produkt der er egnet til maskinen. 

Sidens tekst er bragt og udgivet i samarbejde med avXperten. Så kig eventuelt på bordventilator hos avXperten. Derfor er dette indhold lavet for at tilgodese avXperten

Hvordan renser jeg guldsmykker?

14. June 2022 • How-to guides
Billede: Perlenodense
Læs Resten

Hvordan rengøres ovn?

14. June 2022 • How-to guides
Billede: 1195798 / Pixabay
Læs Resten