Hvordan Renser Man Sølvsmykker?

05. May 2021 • How-to guides
Billede: Pixabay / danielkirsch

Hvem kender ikke det, at man skal i byen og så ser man til sin forfærdelse, at ens smykker er løbet an og sorte?

Så er gode råd dyre, når du gerne vil shine på sådan en dag. Herunder får du nogle gode råd til, hvordan dine sølvsmykker kan blive næsten lige så gode og flotte som nye smykker.

  • Pudseklud

En pudseklud til smykker har de fleste liggende i deres gemmer, den er nemlig rigtig nem at bruge og som oftest er det nok kun at gnubbe lidt på smykket. Er din pudseklud blevet beskidt, må du ikke vaske den, da du herved vasker pudsemidlet ud af kluden.

  • Sølvrens

Sølvrens er rigtig god at bruge, hvis det blandt andet er kæder, armbånd eller noget med mange små kringelkroge du skal rense. Her er det vigtigt at du ikke får sølvrensen på tøjet, da det giver de grimmeste mærker.

  • Guldsmed

Det er selvfølgelig også en mulighed at besøge din lokale guldsmed, som kan polere dit smykke, så det står helt blankt og rent igen. Det tager normalt et par dage at få poleret sit smykke, så her skal du være ude i lidt bedre tid, til gengæld bliver det også rigtig flot.

Vi takker Perlen Odense for deres støtte til dette tekstindhold. Der kan du blandt andet købe: smykker og ure. Tak for hjælpen! - uden jer ville det ikke kunne lade sig gøre.

Hvordan renser jeg guldsmykker?

14. June 2022 • How-to guides
Billede: Perlenodense
Læs Resten

Hvordan rengøres ovn?

14. June 2022 • How-to guides
Billede: 1195798 / Pixabay
Læs Resten