Privatleasing hos RB Eriksen A/S

Overvejer du, at gøre brug af de mange fordele ved at flexlease privat? Flexleasing er attraktivt for dig, der vil bag rattet på en nyere eksklusiv bil uden den store kapitalbinding.

 

Se vores biler på lagerImporter drømmebilen

Finansiel privatleasing

De senere år er flexleasing til private blevet mere populært herhjemme, fordi der er så mange fordele ved at lease bilen frem for at købe.

Muligheden for at få en relativ kort leasingperiode betyder også, at du kan skifte bil, hvis din livssituation ændrer sig. Det kan være, at I får børn og har brug for en større bil eller skal have to biler. Her er finansiel privatleasing både en fleksibel og nem løsning.

N

Mere drømmebil for pengene

Der findes intet som den følelse du får, når du sætter dig ind bag rattet af en eksklusiv bil. Følelsen er næsten ubeskrivelig.

Biler i udlandet kommer ofte med den helt store udstyrspakke. Bliv stærkt kørende i eksklusive biler til fornuftige priser med de mange fordele ved flexleasing.

N

Fast lav månedlig ydelse

Faste lave udgifter, lavere totalomkosninger, mindre kapitalbinding og den billigste måde at erhverve og drifte en luksuriøs bil.

Med flexleasing betaler du 0,5% af registreringsafgiften pr. måned i stedet for hele afgiften på én gang. Afgiften er bundet til bilens brug og ikke i selve bilen.

N

Enorm frihed og fleksibilitet

Er du til Cabriolet med vind i håret i sommerens måneder og skridsikker SUV om vinteren? Vil du gerne skifte bil hver 6, 12, 24 eller 36 måneder?

Når du flexleaser, bestemmer du selv hvordan du vil strikke aftalen sammen. Det er følelsen af ægte frihed.

Skal du købe eller lease?

Det kan være svært at navigere i bilmarkedet i forvejen, men nu hvor flexleasing vinder frem, er der pludselig endnu mere at tage stilling til. I sidste ende handler det om, at finde den løsning, der tilgodeser dine behov og ønsker på bedst mulig vis.

Der er særligt 3 ting du skal overveje for at finde ud af, om det bedst kan betale sig at flexlease eller købe i din situation. Du kan se hvad det er, sammen med en nem og forståelse udregning på køb vs. flexleasing af Audi A6.

Hvis du er ny til flexleasing, og fortsat ikke ved om det er for dig, så anbefaler vi dig at du lige bruger 5 minutter på at læse nærmere.

Vi skaffer bilen du altid har drømt om

Hos RB Eriksen A/S har vi eget showroom med biler til omgående levering, men hele pointen ved flexleasing er, at bilerne importeres fra udlandet. Nu skal vi forklare hvorfor.

For at kunne udnytte forholdsmæssig-/periodeafgift, for derved at kunne dele registreringsafgiften op i en lav procentvis del pr. måned, skal bilen købes uden afgift. Sammen kan vi finde den helt rette bil til dig i udlandet, baseret på dine behov, ønsker og budget. Vi anvender primært mobile.de (tysk) og bytbil.com (svensk).

Når bilen er fundet, skal du blot læne dig tilbage, mens vi klare hele processen og leverer bilen klar til dig.

Vælg det rigtige leasingselskab

Får du hjælp, også når du aftale slutter? Vi oplever desværre, at det ikke er alle leasingselskaber der tager dig i hånden hele vejen. De kan det hele til det halve, lige indtil underskriften er sat.

Hos RB Eriksen A/S gør vi alt hvad vi kan for at sikre, at du som kunde får en oplevelse ud over det sædvanlige uden grimme oplevelser.

Bliv klædt godt på og se hvorfor et godt tilbud ikke altid er et godt tilbud, og hvordan vi hjælper dig, når din leasingaftale slutter.

Vi skaber længerevarende relationer – og derfor kommer vores kunder igen og igen.

For dig der vil vide mere

RB Eriksen er skabt ud fra tanken om, at leasing af biler skal være trygt og gennemskueligt uden at gå på kompromis med drømmene.

Flexleasing kort forklaret

Begrebet flexleasing er egentlig meget simpelt at forstå. Flexleasing er et moderne ord for “finansiel leasing“. Finansiel leasing kommer med en længere række fordele, som den danske lovgivning har åbnet op for.

Helt forenklet betyder det, at du har mulighed for kun at betale forholdsmæssig-/periodeafgift. Det betyder, at du betaler en lav procentvis del af registreringsafgiften pr. måned, og derved ved indregistrering af bilen. Det er her import fra bl.a. Tyskland og Sverige kommer ind i billedet.

Når du flexleaser opnår du lavere leasingydelse over tid. Tegnes leasingaftale fx over 12 mdr. og leasingtager efter udløb af de 12 mdr. ønsker at forlænge leasingaftalen, beregnes ny leasingaftale ud fra et nyt afgiftsgrundlag, hvilket giver en lavere leasingydelse pga. den over tid faldende registreringsafgift.

Derudover er kapitalbindingen i bilen langt mindre end ved køb, og du kan derved sætter dig bag rattet på drømmebilen for langt færre midler.

6 fordele når du flexleaser

Udover at du kan komme bag rattet på biler i den dyrere klasse til en brøkdel af prisen sammenlignet med køb, giver vi dig 6 fordele som du får, når du flexleaser.

Mere drømmebil for pengene
Biler i udlandet kommer ofte med den helt store udstyrspakke. Bliv stærkt kørende i eksklusive biler til fornuftige priser med de mange fordele ved flexleasing.

Du kender alle udgifterne
Vores fornemste opgave er at skabe tryghed og gennemsigtighed. For dig som leasingtager betyder det i al sin enkelhed, at du kender alle udgifterne forbundet med din bil.

Hyppigere biludskiftning
Du bestemmer selv, hvor mange måneder du ønsker at have bilen indregistreret. Har du kun behov for vind i håret i sommerens måneder, er sæsonleasing en optimal løsning.

Både kort- og langtidsleasing
Uanset om du har behov for leasing i ét år eller fast bil de næste tre år, kan RB Eriksen A/S imødekomme dit kørselsbehov, dine ønsker og ikke mindst dine bildrømme.

Mulighed for udvidet garanti
Fastlås din månedlige udgift med en garantiforsikring, der dækker fx eventuelle uforudsete reparationer. Så får du næppe mere komfort og økonomisk tryghed.

Stor fleksibilitet på aftaler
Udbetaling og månedlig ydelse er to afhængige variabler, der naturligvis kan justeres til dit behov. Sammen fastlægger vi et finansielt respektabelt udgangspunkt.

Skal du købe eller flexlease?

Står du og overvejer om du skal købe eller flexlease din næste bil?

Det kan være svært at navigere i bilmarkedet i forvejen, men nu hvor flexleasing vinder frem, er der pludselig endnu mere at tage stilling til. I sidste ende handler det om, at finde den løsning, der tilgodeser dine behov og ønsker på bedst mulig vis. Der er særligt 3 ting du skal overveje for at finde ud af, om det bedst kan betale sig at flexlease eller købe i din situation.

Hvis du er ny til flexleasing, og fortsat ikke ved om det er for dig, så anbefaler vi dig at du lige bruger 5 minutter på at læse nedenstående artikel.

→ Læs artiklen "Køb eller flexleasing? Det skal du gøre dig af overvejelser."

 

Udregning på Porsche Macan Turbo

Her kan du se et réelt eksempel på køb vs. flexleasing af Porsche Macan Turbo 3,6 PDK 5D 400 HK fra 2015 der er gået 45.500 km. – Løbetid 12 mdr.

Køb
Oprettelse af lån-4.500 kr.
Tinglysningsafgift-4.710 kr.
Leveringsomkostninger-3.500 kr.
Renter-53.570 kr.
Værditab (-25%)-311.917 kr.
Grøn ejerafgift-6.700 kr.
Udgifter i alt-383.797 kr.
Flexleasing
Førstegangsbetaling i alt*149.472 kr.
Mdr. ydelser116.736 kr.
Grøn ejerafgift6.700 kr.
Udgifter i alt-272.908 kr.

Samlet besparelse på 1 år v. flexleasing: 110.889 kr.

 

*Førstegangsydelsen er inkl. Værditabet (25%), moms, kontaktoprettelse, evt. hjemtagelse, professionel klargøring, levering, GPS-tracker og kørebog.

 

Når man kigger på biler, er det primært afskrivningen, som er den dyreste faktor. Derfor er flexleasing attraktiv, fordi man kun afskriver på bilens rå kostpris, uden moms og afgift.

Derudover er der generelt en højere udbetaling, samt likviditetsbinding på en købsaftale og typisk også en længere bindingsperiode.

Omgående levering eller import?

Hos RB Eriksen A/S har vi eget showroom med biler til omgående levering, men hele pointen ved flexleasing er, at bilerne importeres fra udlandet. Nu skal vi forklare hvorfor.

For at kunne udnytte forholdsmæssig-/periodeafgift, for derved at kunne dele registreringsafgiften op i en lav procentvis del pr. måned, skal bilen købes uden afgift.

Heldigvis kommer bilerne i udlandet med de helt store udstyrspakker – og det er godt for dig.

Det betyder også, at vi sammen kan finde den helt rette bil til dig i udlandet, baseret på dine behov, ønsker og budget. Når den rigtige bil er fundet, udregner vi tilbuddet og ved accept køre vores importører afsted og henter bilen hjem.

Vi har egne tysk/svensk talende importører siddende i huset, der både henter bilen, forhandler priserne og sikrer at bilerne er i orden. Det er til fordel for både din og vores sikkerhed.

Hos RB Eriksen A/S anvender vi primært mobile.de (tysk) og bytbil.com (svensk).

→ Læs artiklen "Sådan foregår import"

Et godt tilbud er ikke altid et godt tilbud

På det danske marked er flexleasing blevet meget populært. Som bier om en honningkrukke møder du derfor mange flere udbydere og med dem en lang række forskellige tilbudstyper og prisopsætninger. Du vil sikkert opleve, at ikke to leasingtilbud er sat ens op. Derfor skal du vide, præcis hvad du bør fokusere på, når du sammenligner tilbud, inden du træffer dit valg.

Er du det mindste i tvivl herom, er du meget velkommen til at kontakte RB Eriksen A/S. Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning, således at du, som leasingtager, sikrer dig en sund aftale.

Den store faldgruppe vi ser hos nogle leasingselskaber

Restværdi og afskrivning… Læs med omhu.

Desværre opererer nogle leasingselskaber med helt skæve afskrivninger. Det ses oftest hos selskaber, der slår sig på prismatch og for billige priser. Det er fantastisk, når du tegner aftalen, men knap så sjovt når aftalen udløber.

Der er som sådan ikke noget i vejen med prismatch i sig selv. Der er til gengæld noget i vejen med den måde, som nogle leasingselskaber udnytter begrebet på. Det sker desværre, at leasingselskaberne sætter en urealistisk skæv restværdi på din aftale. Det betyder, at din bil bliver billigere pr. md. og i førstegangsydelse. Fedt, ikke? Det virker jo alt sammen rigtig godt, indtil du skal af med bilen. Det er også her vi ser, at du ikke får hjælp til at komme af med bilen, fordi selskaberne på forhånd ved, at du står med et stort tab.

Eksempel: Du leaser en bil til en værdi af 500.000 kr. Vi sætter en realistisk afskrivning i tilbuddet og rammer en restværdi på fx 400.000 kr. Leasingselskab X giver dig et andet, billigere tilbud. Tilbuddet udarbejdes ud fra en restværdi på 450.000 kr., og er derved billigere her og nu. Desværre for dig når du sælger, hvor bilens reelle restværdi er 400.000 kr.

Det betyder, at du indestår med en gæld på 50.000 kr., som du bliver faktureret for af leasingselskabet. Vælg derfor dit leasingselskab med omhu.

→ Er du i tvivl om noget? Kontakt os her

Forstå de 4 vigtige punkter i et tilbud

Når du læser tilbud på flexleasing, skal du især fokusere på:

1) førstegangsydelsen
2) den månedlige ydelse
3) restværdien og
4) bilens pris

De fire beløb er alle lige vigtige.

1) Førstegangsydelse

En førstegangsydelse består af en procentdel af bilens pris og indeholder normalt nedskrivning på bilens restværdi. Hvis du lægger en højere førstegangsydelse, dog maks. 30%, får du en lavere restværdi. Du skal være opmærksom på, at langt de fleste biler i løbet af leasingperioden taber en vis værdi. Derfor er det vigtigt, at bilen hvert år nedskrives til et realistisk niveau. Får du et tilbud, så husk at spørge om, hvor meget af førstegangsydelsen, der går til nedskrivning på bilens restværdi.

2) Den månedlige ydelse

Den månedlige ydelse består primært af afgifter til staten, som jf princippet om flexleasing betales i procent pr. måned af det fulde afgiftsbeløb. Denne procentsats fastlægges ud fra bilens alder, og er pt:

  • 2% pr. måned de første tre måneder af bilens levetid
  • 1% fra 3 til 36 måneder
  • 0,5% efter 36 måneder

Dette betyder, at det altid er mest fordelagtigt at flexlease biler, som er ældre end tre år.

Derudover består den månedlige ydelse af administration af leasingaftalen, finansieringen af bilen samt evt. nedskrivning.

3) Restværdien

Restværdien er det beløb, bilen skal videresælges til efter endt leasing. Hos RB Eriksen rådgiver vi altid, så restværdibeløbet reelt afspejler en realistisk markedspris.

Du skal have for øje, at hvis restværdien i ét leasingtilbud er sat til at være 50.000 kr. højere end i et andet i øvrigt tilsvarende tilbud, så er aftalen altså reelt 50.000 kr. dyrere for dig. Det er svært at spå, især om fremtiden, og derfor også vanskeligt at fastlægge, hvor meget bilen er værd om 12 eller 24 måneder.

4) Bilens pris

Du kan finde bilens pris i dag ved at lægge førstegangsydelsen ekskl. moms sammen med restværdien ekskl. moms. Det giver dig den nuværende pris på bilen, hvis førstegangsydelsen vel at mærke er 100% nedskrivning. Prøv så derefter at sammenligne bilens nuværende pris ekskl. moms med markedspriserne ekskl. moms på f.eks. www.mobile.de.

Hvad gør jeg efter endt leasingperiode?

Vi oplever, at der er mange der bliver intimiderede af tanken om, at bilen skal sælges igen ved endt aftale. Står du med ansvaret alene, eller er der hjælp at hente? Det er forskelligt og afhænger af dit leasingselskab.

Synes du at det kan virke lidt besværligt at bilen skal sælges igen, når ens leasingaftale slutter? Den bekymring vil vi gerne fjerne hos vores kunder.

Hos RB Eriksen A/S gør vi alt hvad vi kan, for at vores kunder skal have en god oplevelse med videresalg af bilen. Det skal være en smertefri og nem process, som vi er sammen om.

I princippet har du 4 muligheder:

  1. Fornyer aftalen
  2. Bytter bilen til en anden bil hos RB Eriksen A/S
  3. Sætter bilen til salg hos RB Eriksen A/S (anvisningsaftale)
  4. Finder selv en ny kunde til bilen og RB Eriksen A/S hjælper med brugerskiftet

I korte træk, så kontakter vi dig 3 måneder før. Hvis du klikker på artiklen herunder, kan du se hvordan vi skiller os ud og hjælper vores kunder med en smertefri salgsprocess.

→ Læs artiklen "Sådan hjælper vi vores kunder, når leasingaftalen slutter"

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg før aftalen, mens du kører i bilen, og når bilen er solgt igen – vi regner jo med, at vi skal have dig som kunde i mange år fremover.

Krav til flexleasing

Ligesom du naturligvis kan stille krav til os, stiller vi også krav til dig. Før vi indgår en leasingaftale med dig, skal du kreditgodkendes.

Vi stiller forskellige krav afhængig af, om du er privatperson eller ønsker at lease en firmabil.

I korte træk kræver flexleasing kreditgodkendelse, forhåndsgodkendelse og forsikringsgodkendelse.

→ Her kan du se hvad kravene er for både private og erhverv

Forsikring og garanti

Fordi vi har en stor kundeportefølje og et tæt samarbejde med Købstædernes Forsikring, kan vi tilbyde dig særdeles attraktive forsikringsvilkår, der også inkluderer vejhjælp. Flere end 90% af vores kunder vælger således også denne løsning som den mest optimale.

Er bilen ikke længere dækket af fabriksgaranti, tilbyder RB Eriksen A/S en garantiforsikring på hele drivlinjen. Garantiforsikringen er en ideel løsning for dig, der ønsker at sætte dig ind bag rattet uden at bekymre dig om uforudsete reparationer i løbet af leasingperioden. Tryghed giver ren køreglæde.

Er du allerede kunde, og ønsker du at gøre brug af forsikringen eller garantien, kan du finde vejledning til dette nedenfor.

→ Læs mere om vores fordelagtige garantiforsikring

Kom godt i gang

Har du fundet en bil i udlandet, på vores showroom eller søger du stadig efter den helt rigtige? Kontakt os i dag, ganske uforpligtende, så hjælper vi dig videre.

Importer drømmebilen

 

Se biler på lager

 

Særtilbud på udvalgte biler
– Forårstilbud 2019

Kun så længe lager haves! Skynd dig inden bilerne bliver afsat.

Vi gør klar til en ny rotation af biler. Vores showroom er fyldt godt og grundigt op, og vi står og mangler pladsen. Derfor har vi ekstraordinære tilbud på udvalgte biler lige nu.

Volvo XC90

2,0 D5 225 Inscription aut. AWD 7p 5d

Modelår 2015
Kilometer 44.000 km
Brændstof Diesel
KAMPAGNE 5.395 DKK pr. måned

Mercedes C63 VAN

6,3 AMG st.car aut.

Modelår 2009
Kilometer 64.000 km
Brændstof Benzin
KAMPAGNE 3.195 DKK pr. måned

AUDI A4

2,0 TDi 177 Avant Multitr. 5d

Modelår 2012
Kilometer 220.000 km
Brændstof Diesel
KAMPAGNE 1.395 DKK pr. måned

Land Rover Discovery 4

3,0 SDV6 HSE aut. 5d

Modelår 2014
Kilometer 87.000 km
Brændstof Diesel
KAMPAGNE 4.595 DKK pr. måned

Porsche Panamera 4S

4,8 PDK 5d

Modelår 2011
Kilometer 140.000 km
Brændstof Benzin
KAMPAGNE 4.687 DKK pr. måned

Mercedes CLS350

3,0 SB aut. 4-M 5d

Modelår 2015
Kilometer 55.000 km
Brændstof Diesel
KAMPAGNE 4.195 DKK pr. måned

Fortjent til 5 Stjerner

I min verden skal der noget ekstra ordinært til for at gøre sig fortjent til 5 stjerner. Men RBEriksen har gjort sig mere end fortjent til sine 5 stjerner, de levere en ekstra ordinær fantastisk oplevelse, og en helt igennem god oplevelse. Jeg har fået en fantastisk bil på en transparent kontrakt, det hele leveret med en fantastisk service fra drengene på kontoret hos RBEriksen. Helt igennem en fantastisk oplevelse!!!!!!

Jan

Flexleasing hos RB Eriksen A/S
5
2018-04-26T09:16:32+02:00

Jan

I min verden skal der noget ekstra ordinært til for at gøre sig fortjent til 5 stjerner. Men RBEriksen har gjort sig mere end fortjent til sine 5 stjerner, de levere en ekstra ordinær fantastisk oplevelse, og en helt igennem god oplevelse. Jeg har fået en fantastisk bil på en transparent kontrakt, det hele leveret med en fantastisk service fra drengene på kontoret hos RBEriksen. Helt igennem en fantastisk oplevelse!!!!!!

Ny bil uden bekymring

Super behagelig oplevelse, at være i samarbejde med det professionelle team hos RBEriksen! Vi stod to unge mennesker, som skulle anskaffe os vores første luksusbil, og var ikke helt sikre på hvad vi rodede os ud i. Det var så betryggende at vide at når man smed en mail afsted med 20 spørgsmål, så fik man lynhurtigt svar. Selv lidt problemer i kommunikationen blev behandlet hurtigt, og uden bekymring. Vi er super tilfredse med vores fine bil, og den gode behandling.

Pernille

Flexleasing hos RB Eriksen A/S
5
2018-04-26T09:15:46+02:00

Pernille

Super behagelig oplevelse, at være i samarbejde med det professionelle team hos RBEriksen! Vi stod to unge mennesker, som skulle anskaffe os vores første luksusbil, og var ikke helt sikre på hvad vi rodede os ud i. Det var så betryggende at vide at når man smed en mail afsted med 20 spørgsmål, så fik man lynhurtigt svar. Selv lidt problemer i kommunikationen blev behandlet hurtigt, og uden bekymring. Vi er super tilfredse med vores fine bil, og den gode behandling.

Ingen bedre!

Jeg har simpelthen fået den bedst tænkelige service hos Rberiksen! I løbet af ingen tid fik de lokaliseret og hentet bilen, jeg ønskede i Tyskland, og for at jeg kunne havde den i tide sørgede de for indregistrering i Jylland på vej over. Jacob og teamet stod til rådighed bogstaveligt talt dag og nat - og i weekenden for at svare på de spørgsmål, en blondine nu kan have i forhold til elektronik i en bil, hun ikke kender! De går den ekstra mil for kunden. Fleksibilitet, løsninger og en fantastisk service! Tusind tak.

Anne Mette

Flexleasing hos RB Eriksen A/S
5
2018-04-26T08:49:49+02:00

Anne Mette

Jeg har simpelthen fået den bedst tænkelige service hos Rberiksen! I løbet af ingen tid fik de lokaliseret og hentet bilen, jeg ønskede i Tyskland, og for at jeg kunne havde den i tide sørgede de for indregistrering i Jylland på vej over. Jacob og teamet stod til rådighed bogstaveligt talt dag og nat - og i weekenden for at svare på de spørgsmål, en blondine nu kan have i forhold til elektronik i en bil, hun ikke kender! De går den ekstra mil for kunden. Fleksibilitet, løsninger og en fantastisk service! Tusind tak.

Kan stærkt anbefale RB Eriksen!

Kan stærkt anbefale RB Eriksen! Jakob er yderst dedikeret, professionel og servicemindet! Der er lyn hurtig kommunikation og erfaringsudveksling. Der er meget styr på tingene og han lover ikke noget som han ikke kan holde! Fordele: Dedikeret, professionel, service niveau over norm, hurtig kommunikation, ærlig og styr på tingene. Ulemper: Har ikke stødt ind i nogen. Det skulle da lige være at jeg ikke havde så meget tid derover til hyggesnak og dækspark. 🙂

Jonas

Flexleasing hos RB Eriksen A/S
5
2018-04-26T08:55:33+02:00

Jonas

Kan stærkt anbefale RB Eriksen! Jakob er yderst dedikeret, professionel og servicemindet! Der er lyn hurtig kommunikation og erfaringsudveksling. Der er meget styr på tingene og han lover ikke noget som han ikke kan holde! Fordele: Dedikeret, professionel, service niveau over norm, hurtig kommunikation, ærlig og styr på tingene. Ulemper: Har ikke stødt ind i nogen. Det skulle da lige være at jeg ikke havde så meget tid derover til hyggesnak og dækspark. 🙂

Fremragende og kompetent service

Leasing af biler er på vej frem også blandt private. De færreste synes dog endnu at vide, at det også at muligt at lease (nyere) brugte (importeret) biler. RBEriksen har netop opfyldt vor drøm om en kraftig og stor hybrid-bil. Der er ydet fantastisk service. De sender forslag, de regner på dine forslag og - ikke mindst: Tager telefonen når man ringer, ofte også på "skæve" tidspunkter; Og du får kompetente svar. Ser man på totaløkonomien i at køre i "drømme-bilen", er flex-leasing løsningen. Kort kan siges: Des dyrere bil, des større besparelse. Prøv at finde din brugte drømmebil fx på mobile.de og kontant så RBEriksen for en pris, hvor den leases.

Klaus

Flexleasing hos RB Eriksen A/S
5
2018-08-28T08:42:18+02:00

Klaus

Leasing af biler er på vej frem også blandt private. De færreste synes dog endnu at vide, at det også at muligt at lease (nyere) brugte (importeret) biler. RBEriksen har netop opfyldt vor drøm om en kraftig og stor hybrid-bil. Der er ydet fantastisk service. De sender forslag, de regner på dine forslag og - ikke mindst: Tager telefonen når man ringer, ofte også på "skæve" tidspunkter; Og du får kompetente svar. Ser man på totaløkonomien i at køre i "drømme-bilen", er flex-leasing løsningen. Kort kan siges: Des dyrere bil, des større besparelse. Prøv at finde din brugte drømmebil fx på mobile.de og kontant så RBEriksen for en pris, hvor den leases.

Kan varmt anbefale RB Eriksen!

Kan varmt anbefale RB. Eriksen A/S. Fik en utrolig god service og guidet igennem hele forløbet af Jakob, som om det ikke var nok fik jeg min bil før tid. 2 dage før altid tid. Tusind tak for hjælpen. 🙂

Sebastian

Flexleasing hos RB Eriksen A/S
5
2018-04-26T09:10:50+02:00

Sebastian

Kan varmt anbefale RB. Eriksen A/S. Fik en utrolig god service og guidet igennem hele forløbet af Jakob, som om det ikke var nok fik jeg min bil før tid. 2 dage før altid tid. Tusind tak for hjælpen. 🙂
5
6
Flexleasing hos RB Eriksen A/S

Tilmeld nyhedsbrevet

Ingen spam, ingen bullshit. Kun fede biler, skarpe særtilbud og vigtig viden om flexleasing du ikke vil gå glip af 🙂