RB Eriksen A/S byder pr. 1 september hjerteligt velkommen til Lars Lind

Lars har 27 års erfaring med salg og rådgivning, heraf 17 år som salgschef i Tryg og markedschef i Alm. Brand, i sin karriere der begyndte som Rådgiver i Kongelig Brand. Lars har både været leder i privat- og erhvervsafdelinger, samt besiddet flere stillinger i lederregi inden for forsikringsverdenen.

 

I sin nye rolle som salgsdirektør i RB Eriksen A/S, vil han medbringe sin store viden og akkuratesse inden for salgsfaglighed og ledelse. Han siger selv om hans indtræden i virksomheden:

” Jeg glæder mig enormt meget over at være en del af RB Eriksen A/S. Jeg medbringer gennem min store erfaring, et strategisk overblik, der vil være med til at bringe RB Eriksen A/S til nye højder. Jeg kunne med det samme se, at RB Eriksen A/S står for troværdighed, seriøsitet, livsglæde og at man brænder for det man laver. Jeg er sikker på at denne indre flamme, kombineret med mine evner til at sætte landkortet for den længere bane, er en vindende kombination. Vi har jo allerede sat gang i en masse spændende tiltag, og vi kommer bestemt ikke til at stoppe her. “

 

Udover sin store passion for salg og ledelse, har Lars også siden sin barndom haft en stor forkærlighed for biler:

” Jeg har altid været enormt glad for biler. Jeg har siden jeg var et lille barn, byttet bilkort og været fascineret af hele bilverdenen. Jeg har holdt bilblade i 35 år, og egentlig altid haft min bilpassion som en fritidsinteresse – men nu var på tide til også at gøre det til en professionel interesse. Jeg glæder mig enormt meget over muligheden for at få lov til at kombinere mine salgs- og ledelsespassioner med min interesse for biler. “

Med kombinationen af 17 års erfaring som salgsleder, og en enorm forkærlighed for biler, er Lars Lind en vindende kombination af faglige kompetencer, erfaring, gåpåmod og passion.

 

Lars siger om RB Eriksen A/S:

” RB Eriksen A/S er en virksomhed, der virkelig skiller sig ud fra sine omgivelser. Jeg synes, de er et friskt pust på flexleasingmarkedet, med deres kombination af en ung, energisk og troværdig direktør, samt en erfaren bestyrelsesformand og denne kombination af passion for flexleasing og erfaring gennemsyrer virkelig virksomheden. Derudover synes jeg, at sammenslutningen af vores afdeling og finansiering under samme tag, gør, at vi har muligheden for, at have en enormt tæt dialog med hinanden, hvilket bare gør RB Eriksen A/S endnu mere attraktivt. Jeg er enormt glad for at være en del af denne virksomhed, og glæder mig over at få lov til at følge udviklingen de næste mange år. “

Lars bidrager ud over sine faglige kompetencer og store bilinteresse med muligheden for at tage endnu et stort skridt i RB Eriksen A/S’ vækstrejse. Vi glæder os over at han er blevet en del af vores team, og indbyder gerne til en kop kaffe i vores nye lokaler sammen med Lars, hvor I kan tale om at indfri Jeres bildrømme.

 

Har du spørgsmål?

Kontakt Jakob Bjørn for yderligere information på tlf. 3131 6536 eller skriv på jakob@rberiksen.dk.

Vi skaber længerevarende relationer – og derfor kommer vores kunder igen og igen.

 

Kontakt os

Efterårskampagne 2018

Kun så længe lager haves! Skynd dig inden bilerne bliver afsat.

Vi gør klar til en ny rotation af biler. Vores showroom er fyldt godt og grundigt op, og vi står og mangler pladsen. Derfor har vi ekstraordinære tilbud på udvalgte biler lige nu.

Audi A3

1,4 TFSi 122 Attraction 5d

Modelår 2013
Kilometer 142.000 km
Brændstof Benzin
KAMPAGNE 1.295 DKK pr. måned

Mercedes C63 VAN

6,3 AMG st.car aut.

Modelår 2009
Kilometer 64.000 km
Brændstof Benzin
KAMPAGNE 3.195 DKK pr. måned

AUDI A4

2,0 TDi 177 Avant Multitr. 5d

Modelår 2012
Kilometer 220.000 km
Brændstof Diesel
KAMPAGNE 1.395 DKK pr. måned

Land Rover Discovery 4

3,0 SDV6 HSE aut. 5d

Modelår 2014
Kilometer 87.000 km
Brændstof Diesel
KAMPAGNE 4.595 DKK pr. måned

Porsche Panamera 4S

4,8 PDK 5d

Modelår 2011
Kilometer 140.000 km
Brændstof Benzin
KAMPAGNE 4.687 DKK pr. måned

Mercedes CLS350

3,0 SB aut. 4-M 5d

Modelår 2015
Kilometer 55.000 km
Brændstof Diesel
KAMPAGNE 4.195 DKK pr. måned