Nogle handler har stor betydning, mens andre handler, er af mindre betydning. Når der er tale om et bilkøb, er der som oftest tale om et køb, som har en væsentlig betydning for dig og din økonomiske situation. Det koster nemlig mange penge, når der skal købes en bil, hvorfor det kræver nøje overvejelse. Står du i en situation, hvor du ønsker at købe en bil, men kunne du samtidig godt bruge et par gode råd til, hvordan skal finansiere dit bilkøb? Så kan det være en god idé, hvis du læser med i denne guide, hvor du vil modtage en række brugbare råd til formålet. Et af disse forslag kan være, at du sælger din nuværende bil, hvilket du kan læse nærmere om her: https://bilhandel.dk/saelg-bil.

Sådan sparer du op på bedste vis

Hvis du ønsker at spare op på egen hånd til en bil, kan det være, at du har nemt ved det, men det kan også nemt være, at du er en af de mange mennesker, som har svært ved at spare op. Men bare rolig, vi har en række tips til, hvordan du på bedste vis kan spare en god sum penge op på kort tid.

Når du skal spare op, er det alfa og omega, at du har overskueligt gjort din økonomi. Dette kan på bedste måde gøres ved, at du laver et budget. Ved at lave et budget, vil du hurtigt og nemt få et komplet overblik over din økonomiske situation. Her vil du hurtigt kunne blive klog på, hvad dine penge går til på månedlig basis, samt hvor du formentlig kan spare penge, ved at du bruger mindre på den pågældende post.

Når du har lavet et budget og fundet ud af, hvor du kan spare, anbefales det, at du laver en spareplan. Det vil altså sige, at du vælger et passende beløb, som du hver måned ligger til siden til din opsparing. I denne forbindelse er det vigtigt at sætte en streg under vigtigheden af, at du vælger et passende og realistisk beløb, som du hver måned skal spare. Er beløbet ikke realistisk, vil du formentligt opleve, at det ikke kan lade sig gøre, at du sparer det ønskede beløb. Skulle du ende i denne situation, vil det da blot føles som et nederlag, at du ikke kan indfri din målsætning i forhold til at spare, hvilket udelukkende vil gøre processen mere langtrukken, hvilket ikke er at foretrække.

Kan du se, at du ikke har det nødvendige økonomiske råderum til at spare op, kan det være en god ide, at du undersøger, om der er mulighed for at få et arbejde, eller ekstra arbejde, hvis du allerede er på arbejdsmarkedet. Er dette tilfældet, vil det da skabe mulighed for, at du kan tjene en ekstra skilling, hvilket øger muligheden for, at du hurtigt kan få sparet en masse penge op.

Skal jeg låne penge?

Når der tales om bilkøb, ser man ofte, at folk låner penge til at finansiere købet, hvilket ikke nødvendigvis er en dårlig idé. Her det dog vigtigt, at der understreges, at der er tale om et spørgsmål, hvor det er ganske vanskeligt at komme med et entydigt svar på, hvad der er bedst at gøre. Det er nemlig et spørgsmål, som afhænger utroligt meget af den enkeltes situation. Der er da visse retningslinjer, som du med fordel kan følge, når du skal beslutte, om du skal låne penge eller ej.

Når du skal træffe denne beslutning, anbefales det, at du først og fremmest kaster et blik på din nuværende økonomiske situation. Her skal du spørge dig selv om, hvor nødvendigt det er, at du låner pengene. Kan du eksempelvis se, at du forholdsvist nemt kan få råd til bilen, ved at du selv sparer op, så vil et lån ikke være specielt nødvendigt, hvorfor det oftest anbefales, at du ikke låner pengene. Ser du et nødvendigt behov for, at du låner pengene, anbefales det dernæst, at du kaster blikket over dine økonomiske fremtidsudsigter.

Kan du sælge en bil?

Har du allerede en bil, og ønsker du penge, så du har råd til at købe en ny bil, så kan det være, at du skal sælge din nuværende bil, da denne handling vil sørge for, at du får lidt ekstra kapital, så du kan købe din drømmebil. Det lyder formentligt ganske simpelt, og du kan måske fristes til at tro, at dette er din eneste mulighed. Det viser sig da også at være en god løsning i langt de fleste tilfælde. Dog er det i denne forbindelse vigtigt, at du nøje overvejer, om du skal bruge en ekstra bil, eller om du godt kan sælge din nuværende bil.

Efterårskampagne 2018

Kun så længe lager haves! Skynd dig inden bilerne bliver afsat.

Vi gør klar til en ny rotation af biler. Vores showroom er fyldt godt og grundigt op, og vi står og mangler pladsen. Derfor har vi ekstraordinære tilbud på udvalgte biler lige nu.

Audi A3

1,4 TFSi 122 Attraction 5d

Modelår 2013
Kilometer 142.000 km
Brændstof Benzin
KAMPAGNE 1.295 DKK pr. måned

Mercedes C63 VAN

6,3 AMG st.car aut.

Modelår 2009
Kilometer 64.000 km
Brændstof Benzin
KAMPAGNE 3.195 DKK pr. måned

AUDI A4

2,0 TDi 177 Avant Multitr. 5d

Modelår 2012
Kilometer 220.000 km
Brændstof Diesel
KAMPAGNE 1.395 DKK pr. måned

Land Rover Discovery 4

3,0 SDV6 HSE aut. 5d

Modelår 2014
Kilometer 87.000 km
Brændstof Diesel
KAMPAGNE 4.595 DKK pr. måned

Porsche Panamera 4S

4,8 PDK 5d

Modelår 2011
Kilometer 140.000 km
Brændstof Benzin
KAMPAGNE 4.687 DKK pr. måned

Mercedes CLS350

3,0 SB aut. 4-M 5d

Modelår 2015
Kilometer 55.000 km
Brændstof Diesel
KAMPAGNE 4.195 DKK pr. måned