På det danske marked er flexleasing blevet meget populært

Som bier om en honningkrukke møder du derfor mange flere udbydere og med dem en lang række forskellige tilbudstyper og prisopsætninger. Du vil sikkert opleve, at ikke to leasingtilbud er sat ens op. Derfor skal du vide, præcis hvad du bør fokusere på, når du sammenligner tilbud, inden du træffer dit valg.

Hvis man ikke er godt inde i reglerne omkring flexleasing, er det naturligt at tænke, at det billigste leasingtilbud er det bedste (førstegangsydelse + månedlig ydelse). Det er ikke altid tilfældet.

Vi starter med en sammenligning, som vi alle kan forholde os til

Nu skal vi virkelig passe på, at vi ikke træder nogen over tæerne. Det er bestemt ikke meningen, så lad være at tage det ilde op. 🙂

At vælge leasingselskab kan sammenlignes med at vælge byggefirma. Du står over for en investering, hvor du skal have penge op af lommen – i dette tilfælde til en eksklusiv bil. Nu står du så med valget; skal jeg vælge dansk eller polsk arbejdskraft?

Der er ikke nødvendigvis forskel på arbejdskraften, men er sandsynligheden for en fantastisk oplevelse altid lige stor?

Det giver i hvert fald stof til eftertanke, når man sammenligner et veletableret selskab med et knap så organiseret selskab, hvor der sidder 2 mand i et lille kontorfællesskab. Vi kunne bl.a. nævne tryghed, sikkerhed og oplevelsen set som helhed.

Når du vælger leasingselskab, står du over for det samme valg.

Vægter du tryghed, sikkerhed og den gode oplevelse højt, så vælg et ordenligt selskab. Kigger du kun på prisen, risikerer du, at du står med en ordentlig efterregning i sidste ende. Det kan være en dyr fornøjelse.

Vil du undgå grimme overraskelser, så vælg dit samarbejde med omhu. Det er dig, der står med risikoen. Er du det mindste i tvivl herom, er du meget velkommen til at kontakte RB Eriksen A/S. Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning, således at du, som leasingtager, sikrer dig en sund aftale.

Den hyppigste faldgruppe, som vi ser hos andre leasingselskaber

Dit leasingselskab afskriver for lidt på din aftale, og du ender derfor med en helt skæv restværdi.

Restværdien er den pris, leasingselskabet vurderer, at bilen er værd, når kontrakten udløber. Eftersom at det er dig, der hæfter for restværdien, og skal anvise en ny køber, er det vigtigt, at restværdien blev vurderet korrekt, da du underskrev kontrakten.

Desværre opererer nogle leasingselskaber med helt skæve afskrivninger. Det ses oftest hos selskaber, der slår sig på prismatch og alt for billige priser. Det er fantastisk, når du tegner aftalen, men knap så sjovt, når aftalen udløber.

Der er som sådan ikke noget i vejen med prismatch i sig selv. Der er til gengæld noget i vejen med den måde, som nogle leasingselskaber udnytter begrebet på. Det sker desværre, at leasingselskaberne sætter en urealistisk skæv restværdi på din aftale. Det betyder, at din bil bliver billigere pr. md. og i førstegangsydelse. Fedt, ikke? Det virker jo alt sammen rigtig godt, indtil du skal af med bilen og står med et stort tab på hånden.

Husk på, at det ikke er leasingselskaberne der laver lovningingen, og når reglerne brydes, kan det få store konsekvenser for både dig og selskabet. Vi kunne også give dig et liiidt for kreativt tilbud, men så fortsætter du ikke med at være kunde, og så bliver du rigtig træt af os. Det garanterer vi dig.

Derfor går vi ikke på kompromis med sunde aftaler.

Her er et eksempel på et tilbud på samme bil

Du leaser en bil til en værdi af 500.000 kr.
Vi sætter en realistisk afskrivning i tilbuddet og rammer en restværdi på fx 400.000 kr.
Leasingselskab X giver dig et andet, billigere tilbud.
Tilbuddet udarbejdes ud fra en restværdi på 450.000 kr., og er derved billigere her og nu.
Leasingaftalen slutter og du får nu en grim overraskelse, hvor bilens reelle restværdi er 400.000 kr.

 

Det betyder, at du indestår med en gæld på 50.000 kr., som du bliver faktureret for af leasingselskabet. Undgå at det sker for dig. Vælg dit leasingselskab med omhu.

 

Har du brug for hjælp?

Efterårskampagne 2018

Kun så længe lager haves! Skynd dig inden bilerne bliver afsat.

Vi gør klar til en ny rotation af biler. Vores showroom er fyldt godt og grundigt op, og vi står og mangler pladsen. Derfor har vi ekstraordinære tilbud på udvalgte biler lige nu.

Audi A3

1,4 TFSi 122 Attraction 5d

Modelår 2013
Kilometer 142.000 km
Brændstof Benzin
KAMPAGNE 1.295 DKK pr. måned

Mercedes C63 VAN

6,3 AMG st.car aut.

Modelår 2009
Kilometer 64.000 km
Brændstof Benzin
KAMPAGNE 3.195 DKK pr. måned

AUDI A4

2,0 TDi 177 Avant Multitr. 5d

Modelår 2012
Kilometer 220.000 km
Brændstof Diesel
KAMPAGNE 1.395 DKK pr. måned

Land Rover Discovery 4

3,0 SDV6 HSE aut. 5d

Modelår 2014
Kilometer 87.000 km
Brændstof Diesel
KAMPAGNE 4.595 DKK pr. måned

Porsche Panamera 4S

4,8 PDK 5d

Modelår 2011
Kilometer 140.000 km
Brændstof Benzin
KAMPAGNE 4.687 DKK pr. måned

Mercedes CLS350

3,0 SB aut. 4-M 5d

Modelår 2015
Kilometer 55.000 km
Brændstof Diesel
KAMPAGNE 4.195 DKK pr. måned