Leasing

Vi leaser din drøm

Alle bildrømme skal baseres på tryghed, når de skal leves ud i virkeligheden.
Hos RB Eriksen er alle leasingaftaler baseret på sikkerhed, kvalitet og udgangspunkt i dine behov. Leasing er et marked i vækst, og det kan være svært at bevare overblikket over, hvilken type aftale, der er bedst for dig. Vi rådgiver dig fra start til slut, så du kan køre i drømmebilen med den bedste aftale i bagagen. Gennemskuelige aftaler med tryghed og garanti er udgangspunktet for vores virksomhed og for din køreglæde. Hos os oplever du gennemsigtighed i hele leasingprocessen – fra beregning af ydelse til du kan starte motoren i netop den bil, du gerne vil køre afsted i. Vi leaser alle typer biler fra mellemklassemodellerne til de mere eksklusive, fra Audi A3 til R8. Og vores kunder er såvel private som erhverv – og gerne begge dele. Lad os høre om dine bildrømme og sammen gøre dem til virkelighed. Kig her og lad dig inspirere – finder du ikke drømmebilen her på siden, kan vi med garanti finde den helt rigtige bil til dig. Kontakt os eller kom forbi.
Vi er klar til at hjælpe dig godt kørende ud på vejene.

RB Eriksen A/S

Hos RB Eriksen tilbyder vi leasing inden for kvalitetsbilmærker i alle størrelser. Typisk er vores biler 1-4 år gamle med få kilometer på tælleren, og prisen på bilen er derfor en helt anden end på en helt fabriksny bil.
Vi tilbyder vores stærke leasingaftaler i samarbejde med, og du er derfor sikret leasingaftaler på ”egne bøger” med Spar Nord Bank i ryggen.
Dermed sparer både du og vi et fordyrende mellemled fra forhandler til finansieringsselskab. Sammen finder vi bilen og laver den bedste leasingaftale med udgangspunkt i kvalitet, tryghed og optimal finansiering.

Privat leasing

Privat leasing

På det danske marked er privatleasing gennem de senere år blevet meget populært, fordi der er så mange fordele ved at lease bilen frem for at købe den. Det giver tryghed at kende udgifterne til bilen, da du betaler en fast månedlig ydelse. Sammen med dig fastlægger vi, om din ydelse skal være koblet på en garantiforsikring, så du aldrig oplever uventede udgifter til fx reparationer, der ikke er dækket af kaskoforsikringen.
Vi kan strikke din leasingaftale sammen, så du ved, at vi indestår for restværdien, og du dermed er sikret mod eventuelt at skulle betale for forskellen mellem restværdien og den pris, bilen kan sælges for. Hos RB Eriksen er du sikret mod grimme overraskelser og uventede regninger. Til gengæld tør vi godt garantere dig sublim køreglæde.

Erhvervsleasing

Erhvervsleasing

Som virksomhed har du brug for firmabiler, der kan holde til noget. En firmabil skal ofte køre mange kilometer og byde på sikkerhed og god komfort, og derfor er de fleste firmabiler i mærker og modeller der ligger i den større og dyrere ende af skalaen. RB Eriksen tilbyder i samarbejde med vores partner Fleasing den type erhvervsleasing, du og din virksomhed har behov for. Det gør det lettere for din virksomhed at lægge budgetter og solid økonomistyring på kørselsomkostningerne. Ydermere er der mulighed for fradrag for leasingydelsen.
Lad os drøfte hvilke ønsker og behov, din virksomhed har – vi kan finde de helt rigtige biler til jer. Vi kan skabe aftaler sammen, hvor I fx kan bytte modeller og mærker ud, hvis direktøren ønsker en ny model eller topsælgeren har ramt sit mål. Sikkerhed, garanti og fleksibilitet i samme pakke – og gennemskuelige ydelser.

Splitleasing

Splitleasing

Hvis din medarbejder ønsker at bruge den dyre firmabil privat i begrænset omfang, kan splitleasing være en fordel for begge parter. Vi samlet privatkørsel og erhvervskørsel i samme leasingaftale og undgår dermed den dyre beskatning, mens medarbejdere stadig kan køre rigtig godt i privat regi. Vi monterer helt konkret en GPS-tracker i bilen, der logger alle bilens ture. Din medarbejder opdaterer kørebogen med opdeling i private og erhvervsmæssige ture. Det er nemt med en fjernbetjening i bilen, via en app på mobilen eller med det personlige login på jeres online kørebog, som er tilgængelig fra enhver computer. Vi hjælper jer gerne med at vurdere om splitleasing er den rigtige løsning – her kigger vi på bilens pris, antal kilometer pr. år samt fordelingen af kørslen mellem privat og erhverv.

Sæson leasing

Sæson leasing

Det er fantastisk at køre i en cabriolet om sommeren, og i en skridsikker jeep om vinteren. Og det behøver ikke at koste dig udgifterne til at holde to biler. Hos RB Eriksen tilbyder vi sæson leasing, så du fx to gange om året kan bytte bilen til den drømmebil, du gerne vil nyde sommeren eller vinteren i. Vi sætter pladerne på og klarer indregistreringen fra den ene bil til den anden, fra den ene dag til den anden. Du betaler ikke den høje afgift i de måneder, bilen ikke bruges, når cabriolet’en står uden plader hele vinteren. Lad os finde de helt rigtige biler til dig til alle årstider, og skabe en tryg leasingaftale, så du er stærkt kørende i både sol og sne.

Har du spørgsmål omkring leasing

Har du et spørgsmål eller er du på jagt efter en ny leasing bil? Så tøv ikke med at kontakte os!

Adresse

RB Eriksen A/S

Tuborgvej 5

2900 Hellerup

Åbningstider

Mandag - fredag

09:00-18:00

Lørdag - søndag

Efter aftale (11:00-15:00)

Kontakt

Tlf: 31 31 60 00

E-mail: kontakt@rberiksen.dk

CVR: 38948156

RB Eriksen

Skriv til os